home

  contact

Reglement Zaalvoetbal Veenendaal

> Terug naar overzicht reglement

1. Een speler moet bij inschrijving minimaal 16 jaar oud zijn.

2. Bij niet of te laat opkomen wordt de wedstrijd met 5-0 als verloren beschouwd, worden 3 punten in mindering gebracht en wordt een boete van 125 euro (excl. 25 euro administratiekosten) opgelegd. Bij herhaling van niet of te laat opkomen, of het niet op tijd voldoen van de boete, volgt uitsluiting van team en spelers voor 2 jaar. De reeds gespeelde wedstrijden worden als niet gespeeld beschouwd.

3. Elk team moet vijf minuten voor aanvang van de wedstrijd gekleed in eenheid van sporttenue aanwezig zijn. Is een team niet op de vastgestelde aanvangtijd aanwezig, wordt dit als niet opkomen beschouwd en treedt punt 2 van dit reglement in werking. Onder eenheid van sporttenue wordt verstaan: hetzelfde shirt, dezelfde korte broek (d.w.z. tot boven de knie) en kousen, met op het shirt een herkenbaar rugnummer of een herkenbaar nummer op de broek. Een speler die afwijkende kleding draagt mag niet meespelen.

4. Opgave van spelers kan tot 15 okober.

5. Tijdens de gehele competitie mag niet van team gewisseld worden.

6. Iedereen die plaats neemt op de spelersbank moet in het bezit zijn van een geldige spelerspas, behalve de coach en de sponsor( 1 persoon). . De spelerspassen dienen op zodanige volgorde te worden gelegd, dat ze overeenkomen met de spelers die voorkomen op het wedstrijdformulier. Als een speler per abuis zijn pas is vergeten, mag hij alleen spelen na het tonen van zijn ID kaart, paspoort of rijbewijs.De spelers moeten in wedstrijdtenue zijn

7. De coach van een team mag meespelen, mits in bezit van een spelerspas.

8. Tijdens het seizoen mag een team van (sponsor)naam veranderen. Aan administratiekosten wordt dan 25 euro in rekening gebracht. Een team dat zich tijdens de competitie terugtrekt of door een strafmaatregel wordt uitgesloten voor verdere deelname aan de competitie, heeft geen recht op terugstorting van het inschrijfgeld. Vorderingen op dit team blijven rechtsgeldig. De gespeelde wedstrijden worden als niet gespeeld beschouwd.

9. Spelers van een team dat uit de competitie is genomen of zich heeft teruggetrokken, mogen gedurende het seizoen niet in een ander team worden opgesteld.

10. Er wordt in principe gespeeld volgens de regels van de KNVB. In afwijking hiervan het volgende: indien door tijdstraffen het aantal spelers van een team minder wordt dan drie, wordt de wedstrijd niet gestaakt, maar wordt gewoon doorgespeeld. Als een speler in een wedstrijd 2x geel krijgt, wordt dit omgezet in een rode kaart. In verband met deze regel moet elke speler een onderscheiden nummer op zijn broek dragen. Een vervangende speler mag pas meedoen als de tijdstraf is verlopen of wanneer een doelpunt is gevallen. Als door tijdstraffen het aantal spelers van een team onder de 3 daalt, wordt de wedstrijd niet gestaakt , maar uitgespeeld.

11. Het opbouwen en terugzetten van doelen en banken dient door de teams te geschieden.

12. De scheidsrechter, het team of speler kan rapport opmaken tot 1 dag na de wedstrijd. Het rapport moet bij de zaalvoetbalcoördinator worden ingeleverd.

13. Er mag voor, tijdens en na de wedstrijd geen glaswerk worden meegenomen naar de hal of kleedkamers. Roken is overal verboden.

14. Het dragen van de aanvoerdersband door de aanvoerder (of vervanger) is verplicht.

15. Het dragen van scherpe voorwerpen (horloges, armbanden, etc) is niet toegestaan. Ringen en piercings dienen te worden afgeplakt.

16 Als door de verhuurder van de hal aan de organisatie de kosten in rekening worden gebracht van het voor niets uitrukken van de brandweer, zal de organisatie de kosten doorbereken aan het team waarvan de veroorzaker het alarm in werking heeft gesteld.

18. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist het bestuur van de Stichting Zaalvoetbal Veenendaal.

Hoofdsponsor JR Bokaal

scheepjeshof

Sponsors

Contact & Informatie

Zaalvoetbal Veenendaal
Veenslag 70
3905 SL - Veenendaal
Telefoon 0318 - 514761
Mobiel 06.15397600
Bep Rebergen (Coordinator)
info@zaalvoetbal-veenendaal.nl 

Zaalvoetbal Veenendaal

Dit is de officiële site van Stichting Zaalvoetbal Veenendaal. Wij doen er alles aan om de site foutloos te maken. Ziet u toch iets wat niet klopt laat het dan even weten.

Elftal- of actiefoto

Heb je een digitale actuele teamfoto of een mooie actiefoto in groot formaat (minimaal 900 pixels breed) dan zien we die graag tegemoet op dit e-mail adres.

Copyright © | Zaalvoetbal Veenendaal | Veenslag 70 | 3905 SL - Veenendaal | T: 0318-514761 | M: 06-15397600 | Bep Rebergen | info@zaalvoetbal-veenendaal.nl | mchl-logo